Wie zijn wij?

Jan, Ann, Roos en Ine

Wij creëren een thuis voor mens en dier.

Hallo iedereen,

 

Ann en ikzelf zijn bijzonder fier en gelukkig dat onze dochter Roos, samen met Ine Pypaert, hebben besloten hun schouders mee onder Equimotion te zetten.

 

Niet alleen biedt deze uitbreiding van het team de beste garantie op continuïteit, bovendien kan hierdoor eveneens het aanbod van equimotion aanzienlijk worden verruimd.

 

Naast onze pensionstalling, waarvoor Ann en ikzelf reeds jaren garant staan, zullen Roos en Ine in de nabije toekomst eveneens privélessen, groepslessenen en lesdagen organiseren, zowel voor mini's, kids, teens als volwassenen.

 

Roos zal, met haar ervaring als leekracht lager onderwijs, individuele lessen voor kinderen in grondwerk, handwerk en rijden begeleiden. Deze kunnen zowel bij u thuis als bij Equimotion plaats vinden. Ook als bijlesleerkracht kan u een beroep doen op haar. In de toekomst zal zij instaan als kindercoach om kinderen de begeleiding te bieden die ze nodig hebben. Dit kan ook aangeboden worden met paarden en honden.

 

 

 

Ine zorgt voor individuele lessen en begeleiding in grondwerk, handwerk, lange lijnen en rijden voor jongvolwassenen en volwassenen, zowel bij Equimotion als bij u thuis. Bovendien kan je op haar een beroep doen voor het natuurlijk bekappen van uw paard/pony of voor vakkundige begeleiding hiervoor indien u uw paard/pony zelf wenst te bekappen.

 

Wij kunnan alleen maar blij zijn met deze ontwikkeling!

 

Jan, Ann, Roos & Ine

Poiel 131, 2440 Geel

 

BTW- nummer 0629.550.982