natuurbeleving - Bee You

Het logo

 

Bij ons mag iedereen zichzelf zijn. Genieten van het spelen, van het leren en van tijd in de natuur te spenderen.

Vandaar: BEE YOU. Het staat voor jezelf als persoon en hoe uniek jij bent en dat dat je juist mooi maakt. De bij staat voor onze natuur die ook centraal staat bij ons en die we dus ook moeten beschermen.

Over

 

BEE YOU zijn kinderdagen die wekenlijks georganisseerd worden. Deze dagen zijn voor kinderen die niet kunnen aarden in een Scouts, Chrio, JNM, ... en die toch heel graag tijd spenderen in de natuur.

 

Hier bij BEE YOU werken we in kleine groepjes van maximum 8 deelnemers per keer. Het opzet is dat kinderen tijd spenderen met anderen waardoor ze sociale contacten ontwikkelen/verbeteren, dat we actief bezig zijn met en in de natuur en hier al spelend over leren. We zijn ook actief bezig met de dieren. Zo staat er regelmatig knuffeltijd met de paarden en speeltijd met de honden op het programma. Zo leren ze ook hoe ze op een veilige manier met dieren moeten omgaan.

We gaan onze eigen groenten kweken en deze later gebruiken in onze kookactiviteiten.

Ook knutselen met materialen uit de natuur en voor de natuur staan bij ons centraal. Bijvoorbeeld het maken van een insectenhotel.

 

Kortom willen wij met BEE YOU een fijne plek creƫren waar uw zoon of dochter kan genieten van de natuur en waar hij/zij zich thuis en veilig voelt.

Interesse of meer informatie?

 

Mail ons op: info@equimotion.be

Poiel 131, 2440 Geel

 

BTW- nummer 0629.550.982