Equibiome

Wat is Equibiome?

 

Wij zijn een verkooppunt van de producten van Equibiome. Equibiome biedt een gamma van producten aan, gebasseerd op effectieve micro-organismen. De kringloop bodem - vegetatie - paard - mest - bodem wordt gesloten. Paardeneigenaren kunnen door toepassing van deze producten van hun paardenhouderij een praktisch gesloten ecosysteem maken.

 

Nut van Equibiome

 

De E.M.-technologie die de producten van Equibiome bieden hebben tal van voordelen:

- Dominatie van een opbouwende microflora

- Fermentatie in plaats van rotting

- Behoud van energie en voedingsstoffen

- Werkt ziekte onderdrukkend

- Verhoogt de algemene conditie en gezondheid van uw

paarden

- Werkt prestatie bevorderend

 

 

Producten

 

Hieronder kan u de belangrijkste producten zien die Equibiome aanbiedt.

Microferm:

Dit is een actief mensel van effectieve micro-organismen. Deze kunnen gebruikt worden om mest en andere afval om te zetten in bokashi (Lees: een gefermenteerde rijke orgaische meststof.)

Bionit-s:

Kleimineraal met hoog absorptievermogen, rijk aan basische mineralen en sporenelementen die goed zijn voor de darmflora. Door het binden van schadelijke stoffen wordt de lever ontlast. Dit komt ten goede aan de vacht en de hoeven van de paarden.

Zeeschelpenkalk:

Een 100% natuurlijke kalkbron door deze granulaat komen de elementen die de zuurtegraad van uw weidebodem bufferen traag, maar voordurend beschikbaar. Hierdoor is zeeschelpenkalk een ideale stabilisator voor de zuurtegraad van de bodem over een lange periode.

Proferm:

Dit is een probioticum op basis van gefermenteerde speltzemelen die gebruikt kunnen worden om de darmflora te optimaliseren waardoor de algemene conditie en weerbaarheid van uw paard toenemen.

Vulkamin:

Oergesteentemeel, met enorm absorptievermogen, rijk aan mineralen dat goed is voor en sporenelementen. Uitermate geschikt als strooiselmiddel in de paardenbox.

 

Wipe & Clean:

Is een 100 % natuurlijk schoonmaakmiddel gebasseerd op de E.M. technologie. Het biedt efficiente reinigingskracht en is volkomen onschadelijk voor natuur, bodem, plant, mens en dier. Kan gebruikt worden voor het wassen van al uw paardenmateriaal, gebouwen en paarden zelf.

Himalaya liksteen:

De meest pure leverancier van electrolyten. Het is de ideale voedingssuplement voor mineralen en sporenelementen en de meest pure zoutbron voor uw paard.

Edasil kleimineralen:

Dit zijn kleine kleikorrels die samen met humusdeeltjes het negatief geladen klei-humus complex vormen. Dit complex zorg ervoor dat nutriƫnten (K+, Na+, Mg++, Ca++ , NH4+,...) gebonden worden en zodoende worden beschermd tegen uitspoeling.

 

Poiel 131, 2440 Geel

 

BTW- nummer 0629.550.982