Kindercoaching

KINDERCOACHING

Kinderen zijn constant in ontwikkeling, deze ontwikkeling loopt soms spaak. Dit kan zijn door factoren van buitenaf of door interne factoren. Deze weerhouden ons kind er dan voor zich optimaal te kunnen ontplooien en kan voor stress, faalangst, verminderde assertiviteit, verdriet, ... zorgen.

 

Bij Equimotion willen we kinderen helpen aan vaardigheden te werken die zij nodig hebben om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen.

Tegenwoordig worden de rugzakjes van onze kinderen gevuld en gevuld tot er niets meer bij kan.

Door middel van coaching helpen wij kinderen de tools te vinden die zij zelf kunnen hanteren om in het dagelijks leven hun rugzak te verlichten.

 

Kindercoaching kan bij ons doorgaan in onze gezellige pippocoach, een pippowagen ingericht voor coachingssessies of lekker buiten samen met onze paarden of honden.

WAAROM COACHING MET OF ZONDER PAARDEN EN HONDEN?

 

Paarden en honden zijn gevoelswezens. Ze voelen haarfijn aan wat er in ons omgaat en helpen op die manier tot inzichten te komen die anders misschien verborgen zouden blijven.

Dieren vellen geen oordeel. Ze staan open voor wie wij zijn, onze complete persoon, de goede en de minder goede kanten en blijven ons toch graag zien.

Dieren zijn vaak een spiegel. Ze geven ons net datgene wat we nodig hebben om onze behoeftes aan de oppervlakte te brengen.

 

Bij onze kindercoaching zetten we graag onze dieren in omdat het voor kinderen én volwassenen vaak makkelijker is zich volledig open te stellen naar dieren toe, dan naar mensen.

 

Ook is er de mogelijkheid om een coachingssessie te volgen zonder dieren. Niet iedereen heeft er behoefte aan samen met dieren te zijn en dit begrijpen wij ook. Wat voor u of uw kind het beste aanvoelt is de best mogelijke aanpak voor jullie.

COACHING MET PAARDEN

 

Wanneer u kiest voor coaching met paarden mag u zelf kiezen welk paard u aanspreekt voor deze sessie. Al onze paarden zijn fantastisch om mee te werken. Ze zijn heel zachtaardig en rustig.

COACHING MET HONDEN

 

Dit is Flore. Flore werd samen met haar zusje geslecteerd om als therapiehond aan de slag te gaan. Haar zusje verhuisde naar Nederland om daar haar taak als therapiehond te vervullen en Flore kwam naar ons.

PIPPOCOACH

 

Onze pippocoach wagen is een plek speciaal ingericht om compleet tot rust te komen. Bij slecht weer kunnen de coachingsessies hier binnen worden gegeven, anders kunnen we ook lekker in onze tuin zitten waar onze pippocoach staat.

Poiel 131, 2440 Geel

 

BTW- nummer 0629.550.982